Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, January 2, 2012

awak..faham kite ley x?

orang lain x payah bace, ni entry luahan perasaan pada insan bernama lelaki.

hmm awak,kite dah x leh tahan dah sume ni. kenapa couple ni terlalu banyak dugaan? sehari tak boleh ke berlalu tanpa apa2 pergaduhan? kite tak kuat la. betul2 tak kuat. nak senyum pun dah tak mampu. kenapa setiap malam awak mesti buat kite menangis? salah ea kite nak perhatian awak? salah ea kite nak msg awak selalu? dulu masa kita mula2 bercinta,wow 24 jam awak mampu msg kite. skrg ni awak buat kite mcm tak wujud je. awak msg kite sekali sekala je sedangkan kite tunggu msg awak dr pagi sampai malam. bila awak x tahan dgn kite awak off nset macam tu je. Ya Allah sedihnya rasa hati kite Tuhan saja yg tahu. Awak,cuba awak bayangkan if orang yg awak syg,buat awk mcm tu,apa rasa hati awak..cuba awak bygkan if awak perlukan seseorang tu tapi dia buat taktau je dgn kehadiran awak. pasti awak akan tersinggung. pasti awak.

saya tahu awak busy,saya tahu kos awak busy. tapi awak,busy pun jangan sampai lupe kite boleh tak. kite tunggu awak siang malam tp awak wat tak endah je. sakit hati ni awak. marah gila dekat awak. nak kite simpan sorang2? mau gila kite dibuatnya. tensen awak. kite tak msg org lain selain awak. just awak. sbb tu kite sangat bosan. kite send msg kat awak,awak x balas. kalau balas pun,dua tiga then awak ckp ade keje. Ya Allah,tak boleh ke awak spend time dgn kite sekejap pun? siapa saya ni bg awak? tak penting ke saya ni dalam hidup awak?

kite tak minta banyak dari awak. hargailah kite ni awak. kite cume nakkan perhatian awak. dalam sehari tu kite nak awak ade dgn kite. kalau pun bukan utk sepanjang hari,tapi at least peruntukkan la masa utk kite. kite bosan takde awak. kite bosan takde teman nak bercerita. kite bosan takde teman nk diajak gurau. kite taknak orang lain. kite just nak awak. awak boleh faham tak?? boleh tak????

kite marah awak sebab kite sayang sangat dekat awak. kite nak awak jadi teman hidup kite sampai bila2. tapi awak kenalah faham kite. kite dah cube faham life awak tapi kite nak jugak perhatian awak. kite nak awak!!
kite tahu kite banyak buat salah. kite tahu kite ni ego. tapi fahamlah diri kite ni. jadilah lelaki terbaik buat kite. lepaskan ego dan setiap amarah awak demi kite. kite janji,kite akan selalu di samping awak. bile awak ade masalah,kite akan sudi dengar,kite akan cuba bantu..bile awak sunyi,kite akan temankan awak setiap masa. even kite ngantuk,kite tetap tunggu awak tidur baru kite tidur. tapi kenapa awak x boleh buat semua itu untuk kite. kalau awak betul2 sayangkan kite,buktikanlah awak. buktikan bahawa awak mampu letakkan kite di antara tempat paling penting dalam hidup awak.

awak cakap awak akan nikahi kite. baiklah awak,kite tunggu janji awak. tapi saya minta,tolonglah bahagiakan kite. awak dah banyak buat air mata kite mengalir. sekali ini,sekali saja awak,tolong hentikan air mata kite. tolong hapuskan air mata kite dan gantikan dengan senyuman. hanya awak yg mampu buat kite bahagia. kite taknak sape2 dah. kite nak awak je. tolonglah faham kite wak.

No comments:

Post a Comment