Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, January 5, 2012

kenapa masa berlalu begitu pantas?

assalamualaikum. pagi ni aku pergi kerja like usual,dlm pukul 10 cmtu. then aku lepak,makan,sambil online. tup2 dah pukul 12. mak aku singgah kedai dgn adik aku lepas ambil aidil. oh ya,baru aku teringat balik,aidil dah sekolah dowh! yayaya.. segalanya mcm berlaku dlm senggang masa yg amat pantas. baru je aku datang kedai,tengok2 dah pukul 12. then rasa mcm baru je dulu aku dukung aidil time baby,skrg dia dah prasekolah. pheww. gila tak gila. rasa mcm baru je aku melangkah masuk SEMETRO as form 4 student,now aku dah 20?? waaa time running so fast babeyh.

apasal aku rasa mcm x lama lagi aku dah nak kawen? eh mmg la pun. eh yeke? wakakaka. aku dah 20 tahun rupanya. dah nak masuk suku abad aku hidup. pheww. banyak benda aku tak accomplish lg dalam hidup ni. segulung ijazah? well not yet. but coming soon. cuma lambat sikit. biase la. aku. mane reti buat pilihan dalam hidup. subject hidup yg paling aku failed,MAKING DECISION or CHOOSING OPTIONS. hambek kau.
kawen? not my option either. tu lambat lagi. bertahun lagi. surely la aku nak kenduri grand2. besaq2. takde la besaq mane tp nak jugak la bersanding atas pelamin impian sambil disaksikan kengkawan lame. haha. but NIKAH is my option. nikah dulu,couple,bercinta la lame mane nak pun. then masing2 dah keje,dah ade stable income. baru kahwin. ikut adat org melayu kata. padahal tak perlu pun takpe. tp NAK gak. hehe.

haiya. cibai ari ni dowh. aku tgh sedap2 online baca blog Nami ngan awek dia,tetibe bos aku datang bawak seguni CD. tapi3..yang buat aku eksited terlebih,dia bawak cite HINDUSTAN dowh. banyak dowhhhhh! aku mcm gile sekejap. waaa ade banyak cite hero aku,Shah Rukh Khan. banyak gila cite lame2 dia yg aku mmg nak tengok tp malas nak download sbb kuota berukband aku sikit jaa. mane cukup nak download semua tu. mmg heaven. walaupun penat aku susun CD and bukak tanda harga pe semua,but that's worth babeyh. dah la lepas buat kerja tuh bos aku siap pegi belikan air kotak and bg roti pizza kat aku. awesome. boss aku mmg terbaik. padahal dia yg banyak nyusun CD. aku dok je kat atas kusi sambil bukak tanda harga CD tuh ganti harga baru. haha. nice worker i am. and what a nice boss i have even baru first time aku keje. ade ke boss aku kata. utk sweetie like you,yg comel like u,tak apa. wakaka.

hokey, mmg dah lari tajuk kan. tapi takpe la. btw have some picca tu share. my bantal ucukk. padahal bantal
wangi sbb spray perfume kat bantal tuh. and the pillow so cute coz it PINK. beli dgn abang kat lovely choice. duit abang. hehe.

i have one eye only.. :-p

i love my bantal ucukk so much..


No comments:

Post a Comment