Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, January 28, 2012

"malas nak layan,bye"

assalamualaikum semua. pagi tadi masa aku tengah syok tido..ade la satu number unknown ni call aku. then dia bg satu msg. aku ngah tdo so aku malas nak baca.


dalam pukul 9.30 pagi,aku bukak msg.

dia bagi msg. "salam,haii boleh berkenalan?"
 
aku pun balas "ni sape ni??" sebab aku nak tau sape yg bagi msg kat aku.

then dia balas. "awak nama apa?umur brapa?dok mana?nama saya zainal"

aku cam like "huh pe kejadah mamat ni?????". dah la aku tak mandi lagi pe semua. terus aku balas.

"k,malas nak layan.bye"

dan aku terus pergi mandi... hello,tu zaman bebudak aku dulu boleh la nak ngorat pakai fon pe semua mcm tu. aku layan la jugak dlu. skrg ni sorry to say la. aku dah berpunya and aku really serious with him. takde maknenye aku nak layan laki lain.

No comments:

Post a Comment