Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, January 12, 2012

sperma cinta dah sampai...

assalamualaikum. erk,sperma? mesti korang pelik kan. tetibe cakap pasal sperma ni. sensitif oo. hehe. takde la. SPERMA CINTA tu nama tajuk novel yang aku order. aku order je. tapi yg bayar nye cik abang sayang aku. huhu. terima kasih banyak2 ye kpd orang yg berkenaan. i lap u.

ni la dia..

ni bukunye..sperma cinta..

tengok,khas utk aku. hehe

yg comel depan tu aku,yg wat muke buruk belakang tu orang yg tolong bayarkan 
novel ni merangkap my cik abg yg suka sangat wat spoil bile tangkap gambar. =,=

actually ni first time beli novel online. salu cari sendiri kat kedai buku. dah abg susah sangat nak cari buku keluaran LEJEN PRESS kat kedai2 buku,so dia suh order online je. aku tukang order je. yg susah payah g bank bayar nye,cik abang aku ni. thanks dear. i appreciate. ni tak baca lg ni. pagi2 ni dapat je terus post pasal ni kat blog. eksited bak hang. hahaha. k chow...

No comments:

Post a Comment