Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, February 10, 2012

dah setahun 9 bulan awak

 
 
hari ni,10 Februari 2012,genap setahun 9 bulan dah hubungan kita kan awak.
hmm nak mintak maaf la sbb banyak sangat salah and silap dlm hubungan ni.
and banyak sangat bergaduh akhir2 ni.
taktau la nape kan,makin lama hubungan makin banyak cabarannya.
moga kita tabahlah kan menghadapi hari mendatang.
pasni kita lagi jauh la,seorang kat uitm merbok,seorang kat uitm shah alam.
biarpun jauh jarak and bidang kita,yela,awak designer,saya law,mmg jauh la kan. huhu. tapi saya harap hati kita selalu dekat.
walaupun kerap sangat bergaduh,tapi harap kita mampu bersabar.
seriously payah gila kot nak bertahan selama dua tahun ni.
yela kita dua dah la sebaya,org kata pasangan yg sebaya ni dua2 ego lebih.
and dua2 anak sulung pulak tu. (ade kena mengena ke?)
taktau la org yg ckp anak sulung ni ego lebih.
hehe. saya lettew. 

hmm taktau la nak ckp pe lagi. sies dah tak banyak idea nak update blog mcm dlu.
saya doakan moga awak selalu bahagia la ea.
walaupun kekadang tu saya ni selalu wat awak tensen pe semua.
sorry sorry sorry sorry sorry.
takde niat pun sbnrnya.
saya doakan kejayaan awak dunia akhirat.

ada something untuk awak.

well,matahari mmg takkan jadi warna pink kan? 

No comments:

Post a Comment