Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, February 6, 2012

my first picture taken by myself using my first camera phone

pheww..panjang gile tajuk..hehe..tadi dok godek2 gambar dlm lappy ni,terjumpa satu pic lame. tahun 2007 tak silap,lepas ayah belikan phone baru sebab dpt result bagus in PMR. alahai,muka innocent je time tuh. takde mekap takde ape. kua mane pakai make-up pun. pakai bedak baby johnson je adik punye. hehe.


ni la first time amek pic diri sendiri. dulu muka agak gelap jugak la. maklum la asyik berpanas je kat sekolah. skrg je makin lama makin cerah. banyak kenangan jugak pic ni. tapi malas nak cerita. hal dulu2 kan. lagi satu pic yang banyak kenangan adalah pic ni. ni masa form 5,time raya rasanya. tapi bukan raya pertama la.


pic ni la masa mula2 send gambar dekat si dia lepas dekat 5 tahun tak jumpa. boleh pulak dia tanya "ko ke ni?lawa la". huhu. kenangan dah sume tu. skrg tak payah gambar2,jumpa je terus. lagi satu,melalui pic ni la dia boleh ingat lagi aku time terserempak kat Petronas dulu. dia ingat lagi baju yang aku pakai dlm pic ni sama dgn baju yg aku pakai time terserempak tu. haih,what a coincident. detik perkenalan semula selepas 5 tahun. and the rest is history.

*bila tengok balik2 gambar2 lama,sumpah banyak gila kenangan yg masih terpahat dlm ingatan. tapi semua hanya tinggal kenangan. tak mampu nak berulang semula.

No comments:

Post a Comment