Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, February 12, 2012



semalam pergi buat medical check up kat poliklinik Slim. penat gak ah semalam. dari pagi sampai petang. yg paling aku tak sangka,time timbang berat,pehhh,macam tak caye je jarum penimbang tu menunjukkan bawah 40. aku dah underweight!! arghh.
turun mendadak kot berat aku. patut la dulu masa kat matrik aku rasa aku tembam semacam. tapi topek takde lak cakap ape. tengok2 balik umah ni makin lama makin kecut aku. skrg amek kau,37 kg je berat aku. wuwuwu.. mmg underweight. huk2. 

mase g bank maybank Slim nak bukak akaun SSPN jumpa kak nana,anak arwah cikgu Halim,dia mmg keje situ. dia pun cakap nampak dah kurus. mmg kurus ea aku skrg? huhu. takpe la,kurus best sikit,muat dah suar2 lama yg dulu tak muat time kat matrik.

pastu masa nak g x ray tu,adehh,malu ase. laki kot. da la dia bg baju nipis gila. adoyy. patutnya pompan kena amik bidang pengimejan perubatan ni. xpasal2 laki bukan muhrim ley tengok aurat kita. aku dulu dapat gak bidang ni. tapi aku tolak sbb diploma. aku maleh nak tunggu 3 tahun then baru amek degree. so masuk matrik je.

alhamdulillah settle da medical check up and bukak akaun SSPN. antara pic2 yg sempat aku snap semalam.

 



wat muke buruk. hehe
aku da tak pakai shawl.
rajin aku dok iron tudung pepagi

tu citer semalam. hari ni lak kena g hospital lagi. petang tadi baru dapat tau opah masuk wad. kat hospital tapah. so kami pun g la melawat. tapi mak ngan ayah je yg dok sembg ngan opah. kami adik beradik dok men kat laur. yela dalam tu crowded. malas nak ganggu. kang bising lak dlm tu. so,takde keje jd kami pun snap la pic. hehe
 

mmg keje aku nak petik bunge je


 muke tak bersalah. hak2.

tgh msg dgn cik abg

comel tak kami? hee



adik2 dan sepupu
 
 adik kata jgn buang sampah merata2 ea. hee

aidil and irah

mak with opah
okey tu je. hehe. bai!

No comments:

Post a Comment