Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, February 7, 2012

something special for someone special in my life

hmm. masuk tahun ni kalau ikutkan dah dua tahun la hubungan kami. kami refer to whom? sila tengok sebelah. i never give him something special in our relationship. so sebelum saya masuk U ni and berjauhan dgn dia,saya nak bagi something yang dia takkan lupa sampai bila2. biarlah ini menjadi kenangan antara kami. pahit ke,manis ke hubungan ni,tetap satu kenangan and moment dalam hidup kan.

saya teringat kata-kata one of my friends.

"cinta itu bermula dengan senyuman, mekar dalam doa dan harapan dan berakhir dengan tangisan"

mendalamnya kata2 ni bagi saya. mmg benar sangat2. permulaan cinta begitu indah. semuanya manis. pendek kata mmg bahagia sangat2 la. bermacam janji dibuat. dgn harapan cinta yg dibina ini akan kekal sampai akhir hayat.doa dan harapan dipahat. moga cinta akan berakhir dgn sebuah ikatan perkahwinan. tapi tak semua kisah cinta berakhir dgn kegembiraan. dan kebanyakannya hanya disulami tangisan dan berakhir dgn kekecewaan. 


saya tak tahu apa kesudahan kisah cinta saya. semoga Allah beri kesudahan terbaik pada kami. sebab saya taknak cinta yg saya semai akhirnya berakhir then saya mencintai org lain pulak. membazir je air mata dan segala apa yg kami lalui selama ni kalau bukan dia yang bakal menjadi suami saya kelak. 


semoga cinta ini berakhir dengan tangisan kegembiraan. hmm,i will give him that thing when kami jumpa sebelum saya masuk u nanti. i hope he likes it. i want him to know that saya menghargai hubungan ni. terima kasih sbb pernah memberi saya kegembiraan dan terima kasih juga atas setiap tangisan.



No comments:

Post a Comment