Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 30, 2012

maafkan aku sahabat


Ya Allah,menangis aku malam ni. sumpah rasa mcm nak hantuk2 kepala kat dinding. apasal aku careless sangat ni???? semalam ade je stem hasil tu. tgk2 malam ni aku cek tadi dah takde. perkara pertama terlintas dalam fikiran aku time tu is Ajla. stem ajla ada kat aku. ajla amanahkan aku untuk pegang as dia takut hilang. tengok2 dalam jagaan aku stem tu hilang. argggghhh!!! aku tak pernah lagi hilang barang yg mmg penting mcm ni. aku tak pernah careless sampai macam ni sbb aku mmg jenis yg secure. yg xnak datang lambat pergi kelas. yg kalau nak wat pape mesti cek sampai dua tiga kali. tapi kali ni...mungkin Allah mmg nak uji kesabaran aku.

takpe la wani. bak kata motivator and Ajla,mungkin ada hikmah di sebaliknya. aku bersyukur gila dpt kawan mcm Ajla. dia tenang je. tak marah aku ke ase bengang ke. mungkin ada la kot kalau dia bengang pun tp alhamdulillah,dia sendiri buat aku rasa tenang dgn jawapan dia. aku yg gelabah gila takut dia marah ke ape. dah la baru kenal. aku risau je dia xpercaya kat aku lg ke apa. T_T sorry ajla,aku mmg tak sangka bnd ni akan jadi last2 minit cmni. mungkin Allah taknak kita kelam kabut kot esok. moga2 ada hikmah di sebalik semua ni. yg pasti i'll pay for all the 'kerugian'. 

maafkan aku sahabat. maaf sangat2. :'(

1 comment:

  1. chill la yo!!
    ak okai je.
    mak ak ajar jgn marah,sbb kalau marah, x jadi pe pun..hehehe
    btw, yup!Allah xnak kita kelam kabut.
    ak x kisah, asalkan bendanya settle. ^_^
    plus, terharu i..da 2 kali nama i di mention kat cni..auwww!hahaha
    senyum ya..baru macho (=

    ReplyDelete