Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 16, 2012

titleless......


Awak,kalau kita sayang sesama sendiri,jangan degil lagi boleh?
Kita berdua jangan degil.

wow,today i was so tired. kelas should be on 10.30 am. i woke up on 9 am (i've perform my Subuh on 6). then get ready and we took the T604 bus exactly on 10 a.m. malangnya,we took the wrong bus. we should take T603 as it will headed straight to the faculty. the bus we took will go out to Seksyen 7 first then masuk balik UiTM baru la sampai ke Fakulti kami and it takes more than half an hour!! first time late g kuliah. hadeii. nasib baik late 10 minit je.

dah tu,habis je kuliah pukul 12.30,nak keluar pulak ke Seksyen 7 untuk beli buku BEL. duit dlm tangan ada rm50 je lg, waaa PTPTN cepat la setel. i need money. cuaca hari ini sangat2 lah panas. we go by bus then we go back by legs. huhuh. jalan kaki la maknenye. mmg panas kemain la. nasib baik member bawak payung,. share payung berdua dgn dia. kureng la sikit panas. tp tu pun berpeluh gak la jalan balik mawar.

td time lecture subjek Malaysian Legal System td,aku belajar tentang bnd yg dah pernah belajar sebelum ni pasal sistem perundangan,perlembagaan dari zaman Melaka , portugis amek alih , then pulau pinang lak. memacam la cuma lebih fokus on macam mane British Law boleh masuk ke Tanah Melayu ni. byk gak term2 baru yg belajar. penuh aku conteng lecture note dgn nota2.


eh pelik lak aku rasa entry ni.  mukadimah lain,story lain. haha. takde r,words kat atas tuh aku suka bab tu aku letak. it means a lot.

No comments:

Post a Comment