Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, April 11, 2012

bakal lawyer?


makin lama,makin banyak benda nak kena hafal. makin lama,makin serabut kepala otak dgn term2 law yg sangat complicated. makin lama,makin banyak kes nak kena review.

dan makin lama,makin aku hilang fokus nak study. Tuhan,tolong sedarkan aku,bahawa ini semua untuk masa depanku. sumpah ada rasa nak berhenti belajar and bersenang-lenang kat rumah. kenapa? entahlah. moga Allah tetapkan hati aku kembali. 

seriously,aku dah rasa lain macam. and i really hate this feeling. the feeling when u wanna study but u don't.
sumpah menyampah. ape kena dgn diri ni?? camni ke nak jadi lawyer? haduihh. hilang dah matlamat dan fokus. moga ada la something yg dpt boost my spirit again. 



buruk gila rupa tgh makan mcm budak2. cmni ke bakal lawyer? 
haih wani2.


No comments:

Post a Comment