Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, April 19, 2012

eh,kenapa kau sweet sangat ni?


teringat satu perbualan. ketika aku tertanya2 pada si dia tentang ini.

"asal u salu wat memacam utk i?" 0k fine bila dah berbaik maka kami menggunakan panggilan i u yg mana i rase agak gedik ieww2 padahal aku k0 pun b0leh jew. teetttt. =,=

dgn selambanya dia jawab "sbb syg." aku pun macam,ape kena kau ni syg2 pulak bukan ke kite ni 24/7 gaduh gila babeng. teettttt. T_T

i pun dgn tahap keperlian yg agak dasyat me'reply' "wow,syg. sampai mcm ni?" sampai mcm ni tu merujuk pada apa yg pernah dan telah dia lakukan utk aku sepanjang dua tahun hubungan kami yg mana aku rasa tak banyak lelaki sanggup buat memacam utk girlpren mereka. teeettttt. eh apasal aku suka tettttt2 pulak ni. T_T

lalu dia mengatakan, "i syg u sejak pertama kali kita jumpa". aku pun tanya "even kita gaduh teruk2 pun u still syg i?" and he said "yup,never change". 

okey fine. sentappp. T_T aku? benci pernah sayang pernah sume pernah la pendek kata. 

.........................................................

semalam,tima tgh lepak2 kat meja makan with him and gg,tetibe time dia kuakan dompet,dia tanya. "duit belanja ada lagi tak?" 

aku sengih mcm kerang wangi. apekah? dgn sepantas kilat,aku jawab. "ade la beberpa rggit lagi".

and dia kuakan duit bagi aku. "nah amek buat belanja".

eh korang,kalau dapat bf mcm ni,perlu ke nak tanya lagi,awak syg saya tak?

macam obvious gila kot dia sayang. aku je agak stupido tak nampak sume ni sbb dah asyik gaduh bagai. ok fine,sentap kuasa dua. 

rasa nak nangis bila fikir balik,setelah dua tahun berlalu,hubungan masih kekal utuh,cinta masih tak padam. cinta aku? entah. tgh menyorok agaknya. aku tak merasa cinta. cuma merasa dicintai. kejamnya aku.

ehem,nak bagitau. saya.. saya.. saya.. saya... saya.. ng.. awak.. fullstop. 

No comments:

Post a Comment