Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, May 23, 2012

terima kasih abang. terima kasih sangat2. :')



kali ni aku rasa nak peluk2 abang aku sorang tuhhh. siess doh, abang yg dah bukan mcm abang. dah lebih kepada peranan seorang suami. 

hari ni, 23 May 2012, dompet aku hilang. beserta IC and kad atm. and my savior, is my only BF. yg tolong aku. yg bantu aku. yg ada dgn aku saat aku susah. aduhh, klu la parents aku tak boleh mengerti lagi apa yg lelaki ni da pernah buat utk aku. bukan sikit, banyak. sangat banyak.

he give me RM350 utk aku belanja sbb aku mmg dh kering. duit aku lesap abis. dia yg bawak aku pergi balai polis, then pergi IPD sbb aku punya kes berat sikit dr roomate aku. dia jugak yg blanje aku makan, bg duit tambang bas. semua dia. 

dia tu penyelamat bila aku susah, teman yg tak pernah pergi bila aku susah, bukan hanya teman ketawa. dia tu, satu2nye lelaki yg sukar berkata tidak utk semua kemahuan aku. dia tu, insan yg istimewa dlm diri aku. dia tu orang yg selama ni aku bergantung harap. yang penuhi segala keinginan aku tatkala aku tak dpt apa yg aku inginkan. orang lain tak payah nak menyibuk, PLEASE SEDAR yg dia tu bukan milik kamu. milik aku.

selama ni, dia bg ape yg aku nak. bila aku nak beli baju pun, dia yg bg duit. minggu ni, minggu lepas, dua minggu lepas, dan bbrape mggu yg lepas, mmg byk gila duit dia abis kat aku. lepas tu ada plak orang lain nak dok mintak duit dia. mmg tak arrrr. dia dok tanggung aku., nak suh dia tanggung kau pulak? byk cantikk.

haih, ari tu dah dok berbincang face to face dgn ayah dia. ayah dia tanye pasal kami. topek berkeras ckp, dia faham apa itu amanah, tanggungjawab, dan dia sanggup pikul amanah tu, asalkan parents beri kepercayaan pada dia, beri kepercayaan pada kami. and his dad suruh dia laksanakan misi yg arwah mak dia nak, ntah, aku pun tak berapa paham. tp yg pasti, his dad dah mula merestui. now tunggu my dad and my mum, moga terbuka pintu hati mereka utk menghalalkan hubungan kami agar tidak jauh menyimpang dari landasan Islam. 

terima kasih abang. atas segalanya. jasamu dikenang sampai akhir hayat.

* i won't forget that night. 



No comments:

Post a Comment