Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, June 22, 2012

guwa kena tindakan tatatertib




dah lama gila guwa tak update blog ksygn guwa ni. kali ni guwa update, guwa nak bgtahu satu dunia yg guwa kena tindakan tatatertib. harhar. *gelak tak ikhlas. 

guwa balik bilik, guwa tgk mmber guwa bg surat, guwa ingat guwa dpt tawaran sambung belajar memane, rupe2nye, guwa kena pergi perbicaraan 26 jun ni. ape kes? guwa tak bayar brg letrik. sakit hati tau dakk, guwa dh bayar der. guwa dh bayar rm30 tau takkk. guwa cuma tak ambik stiker jee. =,="

guwa benci, guwa sakit hati, guwa taknak dok kolej dah pasni. #eh mcm pantun pulak. 
kolej ni saje je kan nak halau kami2 semua ni, saje cari salah kami. bilik itu la bilik ini bilik itu la ini la, cube tgk bilik kau la cantik dakk nak komen itu ini. haihh. guwa bengang dah ni. tolong sabarkan guwa  buleh dakk?

lagi satu, ingat guwa banyak duit ka nak bayar sampai dua tiga kali?? duit makan guwa kat sini pun ayah and suami guwa bagi tau. #eh,suami? 
aishh, guwa bengang ni. bengang. guwa nak menjerit "aku tak salah laa!!!!"

anyway, lecture guwa dah abis skrg nih. tinggal nak tunggu final, first paper 28 ni, paper CTU. kawan2 doakan guwa ekk. guwa nak capai cita2 guwa mau jadi pengamal undang2 walaupun guwa sendiri langgar undang-undang2. bese laa, manusia tak perfect kan? kan kan kan? hehehh.

guwa nak persembahkan gmbr2 bila guwa bosan dlm kelass.. ini namanya bergambar sambil belajar. muahaha.. sila2.. sila jangan muntah ye teman2..

ini guwa. guwa tgh betulkan tudung guna camera depan hp cikai guwa. #style tak?

ini kembar guwa. dia tensen tak paham apa lecturer berdakwah kat depan tu, lalu dia buat muka tak paham. eh?

ini guwa. guwa baru lepas study torts. guwa nak buktikan kat parents guwa yg guwa study , lalu guwa snap satu pic bersama buku torts. mak ayah, ini bukti kakak study! *wink2.

ini baru guwa yg asli. #sbb guwa pakai pink. 
hensem tak guwa? hensem kan. kalah Fiq Sharpshoother. muahahaha. *itu suami guwa. eh?

dahlah, guwa chow dulu. bai!




No comments:

Post a Comment