Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, June 27, 2012

ini sayang saya dunia akhirat





pernah dpt seorang adik yg sanggup buat apa je kakak dia suruh? pernah dpt seorang adik yg taknak pergi sekolah sbb takut kakak dia balik u time dia pergi sekolah? pernah dpt seorang adik yg peluk kita tak lepas2 masa tgh tunggu train utk balik u? pernah dpt seorang adik yg utamakan kakaknya dlm sgala hal? even kakak dia dah jarang ada dgn diorang. jarang balik umah sbb kena belajar kat u. aku sangat bersyukur sbb dikurniakan dua orang budak comel ni. terima kasih mak and ayah sbb bg Aidil and Irah dlm hidup akak. they light up my life. they are my life.  :')

ini Muhammad Aidil Hakim during his sport day. dia skrg prasekolah.

dia sangat comel. :)

dan skema. :-p

aidil and irah.


masa tunggu train nak balik shah alam.
same x rupe kami? :)











No comments:

Post a Comment