Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, June 13, 2012

my fb kena hack!





nak buat pengumuman, fb saya, NuRul AzaWani kena hacked oleh orang lain. so jangan percaya all those stupid status. bukan saya yg buat k. hum, taktau nak buat apa dah dgn hacker nih. sangat2 menyusahkan hidup. today is my tort test, the second one. i was staying in the library for hours. trying to memorise all those cases and elements under the tort of trespass. trust me, it ain't easy. and then when i'm coming to class to sit for the test, one of my classmates said "terkejut tgk status fb wani". i was shocked. what status?? then my bestfriend here, take a look at my fb with her handphone. and i was soooooooo mad!!!!!!! the status said that i'll be married to Fiq after this August! what nonsense!!! i was so mad till i said 'babi ar, sial!!!'. astaghfirullahalazim, could you guys imagine, i was just came back from the library, my brain was so tired memorizing all those cases with the facts and the held of the court, with those confusing elements, what the fuck this moron trying to do huh????? he/she is really a jerk. i hope one day this son of a bitch will get his reward!!! arghh this is soo unexpected!! my final is just around the corner and suddenly this moron appeared in my life! damn! 

and all my friends congratulates me, siap hantar msg kat handphone tanye weh betol ke kau nak kahwin dah? i was like, urggh!! this guy really make a mess in my life! kalau aku nak kahwin, idak aku nak umum kat fb cmtu ar. aku still study kot. idaknye aku nak kawen. kalau nikah tu ada kemungkinan gak r. ni kawen, bodo punye hacker. sies aku cam marah gila babi ar td, sampai aku terdiam and just.. haih, jwb test dgn hati and akal yg sangat2 tak tenang, buat aku rasa mcm, what the hell is the question about??? =,="

Ya Allah, semoga Kau bantu aku supaya aku lebih tabah. seriously, makin nak final, makin macam2 jadi. kadang2 aku rasa mcm dah tak kuat nak hadapi benda ni. dgn nak hafal banyak benda lg. dgn masalah dalaman, luaran. Ya Allah, kalau aku tak kuat, mmg aku dah give up dah dgn semua ni. :'(

hmm. anyway, today 13 June, is my 'abg' burfday. i'm so sorry dear, mlm ur burfday, kita gaduh teruk sangat. padahal aku dah bertekad nak wish kau the first, tp nasib baik masa sambut ur birthday hari tu, aku dh wish, siap ckp, "hah, ni syg org pertama yg wish k". alhamdulillah, aku sempat sambut birthday dia walaupun awal 9 hari. hmm, nak ucap, selamat hari jadi abg. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berjaya dlm pelajaran and dpt diploma next year. ingat, walaupun kita kerap gaduh, but you are one of the important person in my life. happy birthday again, and jgn lupaa apa yg kita janjikan. :')

* kawan, please doakan aku utk final ni. and tolong doa semoga aku kuat menghadapi cabaran2 yg mendatang. 

2 comments:

  1. patotla fb da xde.. insyaallah.. amin..mudah mudahan dipermudahkan n semoga dapat keputusan yg cemerlang.. Amin..

    ReplyDelete
  2. thankss munira.. aku ada add kau balik.. approve tauu..

    ReplyDelete