Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, June 6, 2012

tak payah balik Kedah boleh tak? :'(





tak sedar masa berlalu begitu pantas, dua bulan dah berlalu sejak dia cuti sem. esok dia dah nak balik kedah. hari ni jumpa abg buat kali terakhir. dekat taman tasik shah alam. padahal semalam gaduh teruk gila. then jumpa hari ni dgn selambanye mcm dah berbaik, hmm. beratnya hati nak lepaskan dia balik Kedah. taktau la kenapa. nak menangis pun ada bila berpisah tadi. haih, semoga Allah jaga kamu di sana. jangan tinggal solat, jangan nakal2, and paling penting, jangan lupa dak comel kat sini. :-p

abg tak pernah berkira soal duit. tak pernah kedekut soal makan. tadi datang2 je tanye, dah makan belum? nak makan tak? aku pun laju je angguk. nak! nak makan McD! saje je demand padahal aku tahu PTPTN dia belum masuk lagi,. and aku bukan nak makan McD pun. tp die tanye lak. sies? sbb pelik tak penah2 aku mintak mcD. dia tahu ak tak bape minat. :')

pergilah balik Kedah tu, belajar rajin2 sampai dpt genggam diploma. Insyaallah awak konvo dulu dari saya yang degree ni. :-p 

i will miss you , thanks for everything !


last meeting petang td.
sebak kot bila terkenang, betapa byk awak dh lakukan utk sy spnjg cuti sem ni. :')


No comments:

Post a Comment