Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, June 9, 2012

torts susah T_T



huhuhu. :'( minggu depan, 13 jun 2012, aku ade test torts. torts susah laa. even aku skor test torts yg lepas, tp aku still ase torts susah even aku suka subjek ni. semalam tutorial torts actually buat aku pening sbb different lecturer bg different point yg buat otak aku ni dah agak bercanggah. balik2 kelas je, ada msg dr abg. then aku pun reply ler, aku mengeluh "td kelas torts menakutkan". and then he replied "kenapa? ada drakula ke?".

huhu. dia ni, suka main2. padahal aku sies ngeluh kot, aku mmg agak blur dgn kelas torts smalam. dah la soalan dia ada byk issue yg agak mengelirukan. then aku reply g "torts susah laa. pasal assault and battery td  =,="  buat muka sikit. :-p then dia tanye la, "cube citer ape benda assault and battery tu". aku pun dok citer laa, assault tu mcm ancaman , cth if saya ugut nak bunuh awak, acu pistol kat awak. battery tu if saya sentuh awak tanpa kerelaan awak, cth saya pukul awak ke, anything laa yg ada act of touching. 

dah terang2, then dia reply 'ohh, dua2 benda tu awak dah pernah buat kat saya.' cisssss, apekah?? 
"bile mase plak sy assault and battery awak??"

"haha. masa awak mengejutkan saya dari tidur tanpa kerelaan saya".

err? "mane ada saya menyakitkan awak pun".

then dia reply "ade la, cube ingat balik mcm mana awak kejut saya, slow2 ke atau ganas?" 

k fine. haha. tp xnak mengalah lagi. "tp bnd tu x mendatangkan ape2 kemudaratan pd awak pun".

dgn slambernye die jwb "ade la, sy mengalami kekurangan tidur yg melampau dan keletihan,hahaha".

cisssss. takdak kena mengena langsung dgn assault and battery. saje je die niii. =,="

kesimpulannye, jgn bercerita pasal law dekat budak art. dia akan putarbelitkan fakta. muahaha. 

No comments:

Post a Comment