Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, July 2, 2012

3 teori tentang nescafe



1. nescafe buat aku mengalami diarrhea atau nama glamournye cirit birit. 

2. nescafe buat aku loya.

3. nescafe buat aku tak tidur sepanjang malam.

dan nescafe inilah yg menyelamatkan aku untuk exam. hohoho. kenapa aku ckp cmtu? well aku ni mmg berani mati punya student. even ada dua hari gap exam, hari fisrt gap tu aku boleh bersenang lenang lagi. mmg malam last before exam tu yang aku beria gila study. time tu la nak revise semua chapter sepanjang sem ni dan time tu la dok kalut hafal segala mcm benda. =,="

and i found it useful for my torts subject. i did it, aku tak tidur sepanjang malam. aku hafal kes and element2. sampai pukul 5 pagi lebih. then lepas subuh aku tidur jap sampai pukul 7.30 pagi then bersiap untuk pergi exam yg bermula pukul 9. dan alhamdulillah, aku dpt jawab walaupun mmg cukup2 5 minit before exam tamat aku siapkan semua. gila, ni first time aku sit for paper law, and baru aku tahu betapa tangan and jari mmg kena kuat sbb banyak gila benda kena tulis dlm masa hanya 3 jam. how i wish exam tu 5 jam, boleh rest exercise tangan sikit. habis je tulis mmg sakit gila jari jemari ni haa. dua hari gak la aku sakit2 tangan and badan sbb fokus sangat menulis tanpa berhenti seminit pun. =,="

semoga dpt result yg bagus untuk torts dan semua subjek law yg lain. esok exam Malaysian Legal System. doakan aku ye sume. ^_^V

No comments:

Post a Comment