Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, July 3, 2012

berkurburlah Malaysian Legal System...



hahahahahahahahahaha. #meroyan dulu.
susah bak ang exam td.. susa nak mampuss der... susa nak mampus nak arwah nak mendiang sume ada.
gila kauu. mcm ni ke MLS???? pehh, mmg berdoa sangat2 lulus je pun aku nak wat sujud syukur dan2 tu jugak. aku taknak repeat paper. wuwuwuuu. T_T

aku taktau ape mende aku ngarut dlm paper tu tadi. idakla aku tak ley jawab langsung, boleh tu boleh tp mcm x cukup lengkap. ilang separuh dah markah paper tuu. gileee. susanye LAW. huhu. paper torts ritu okey lagi, MLS mmg arwah la aku ckp. haishhh. mintak2 sangat lulus pun jadi laa. =,="

dah lah, taknak pkir pasal MLS lagi. bye MLS. pasni ada dua paper g. pastu, MERDEKA utk sem 1. yeay!! hehe. then another 5 sem to go. kalau pointer lepas 2.75, boleh masuk LLB then jadi lawyer. lg setahun then kerja. INSYAALLAH2!!! 

tapi... kalau dah first sem pun kena repeat, ada harapan ke nak dpt overall pointer atas 2.75?? waaa takutnyee, moga2 lulus la paper MLS ni. huhuhu. AMINN!

No comments:

Post a Comment