Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, July 4, 2012

i am such an innocent girl



pernah tak korang rasa korang noob sangat? haha. itu la yg terjadi pada aku. tp noob2 aku, aku noob bermaruah, itu tandanya aku masih tidak ter'expose' pd red zone. haha. korang2 yg tak noob ni tau tak apa itu BJ? errk sape tau angkat tangan!! haha. korang yg tau mmg otak karat tak boleh pakai. haha. 

aku mula tau perkataan ni masa aku tgh search2 kat internet ni haa. aku tak ingat la pasaipa tp aku terjumpa perkataan 'blowjob'. aku tak tahu tu mende ape doh. sies tak tipu. kejadian ini baru sahaja berlaku beberapa bulan yg lepas bermakna aku mmg seorang yg masih suci dan pure mentalnya. :-p

dan setelah aku terjumpa perkataan itu maka aku pelik kenapa aku tak pernah dengar perkataan ni. masa tu aku tgh msg dgn topek, so aku tanye la dia "blowjob tu apa?" bapak innocent ar tanye perkataan cmtu kat orang laki pulak tu. hahahahahahaha. 

then dia jwb. "mane dpt perkataan ni??" okey fine aku dah terasa bahawa perkataan ni bukan calang2. haha. korang tahu ke ape maksud dia? mesti sume tahu kann. aku je noob. =,="

ke'innocent'an aku ni mmg best ahh. buat aku secure x termasuk dlm redzone. agagaga. tp makin kita dewasa makin kita ter'exposed' dgn bnd2 camni kan. nyampah laa. kalau masa bebudak dulu tak tau pun camne baby tu ley lahir. and x pernah nak tahu pun. haha. nampak gila innocent. bila form 3 blaja bab 4 reproduction tu, baru la aku faham camne baby tu ley lahir. see, how noob i am. tp bagus pe, at least otak aku tak kotor masa tu, tu yg agaknye PMR and SPM boleh tahan result. kahkah!

and aku tak tahu 'fuck' tu mende doh. orang dok sebut2 natang tu aku pelik la. bila marah je ckp fuck. bila bengang je ckp fuck. tunjuk jari tgh like what the hell dorang buat cmtu? apakah? mengapakah? motif? aku cam pelik. tambah2 dak laki. dok komen2 kat fb kemain konon gangster dok 'fak2'. aku pun  bertanya la pada Encik Serba Tahu perkataan pelik2. dia pun menerangkan apa sebenarnya itu fuck lalu aku pun "hahahahaha, bodoh gila orang yg marah sebut 'fuck'!"

see , Wani is such an innocent girl. jangan ckp kat aku perkataan pelik2. aku bukan faham pun. haha. dulu masa memula masuk matrik kat Kedah kengkawan sume dok salu sebut "pungkok hang!". aku punye la innocent x tau pungkok tu pe mende. hahahahaha.

k chow.

No comments:

Post a Comment