Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, September 11, 2012

Insyaallah, kakak balas jasa mak and ayah


dah masuk second semester in degree. tapi aku rasa ralat sangat. ralat sebab aku study ni guna duit mak dan ayah. ptptn hanya dpt separuh as my dad gaji xlayak utk aku dpt pinjaman penuh. hum, tp aku janji dgn diri aku sendiri, aku akan balas jasa mak and ayah once i've completed my study. aku akan senangkan hidup diorang. Insyaallah.

Actually aku dah takde mood nak update blog. xtahu nape. nak bukak blog pun malas dah. 

tempek muka sikit. 

tempek lagi.

k la, it's time for me utk mengejar cita2. 


No comments:

Post a Comment