Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, December 24, 2012

21 Disember

tahu x apa yg special pada tarikh 21 Disember? Its my burfday uolls. genap dah umur aku 20 tahun. Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur aku. semoga Allah terus panjang usiaku utk bg aku peluang berbakti pd kedua ibu bapaku lepas ni. Insyaallah.

nak cerita, tahun ni burfday special sikit. sbb ia disambut dua kali. dua kali uolls. and dua2 surprise. aku rasa terharu sangat. first, my burfday disambut pd 1 Disember, oleh insan yg sepatutnya bergelar 'ex' tp bg aku, he's not my ex. he is still my love. dia lah Ahmad Taufiq bin Baharuddin. dia yg buat surprise utk burfday aku. mula2 dia ajak aku balik, aku ingat saje2 je nak jumpa. then x sangka sangat2, he close my eyes, and there it is, a cake in front of my eyes with a writing stated "Surprise 20 Wanie". masa tu perasaan aku sies macam nak nangis. tak sangka, org yg dah berpisah ngan aku, yg tingalkan aku satu masa dulu, sanggup susah payah sambut burfday aku.

and yg paling aku tak sangka, he gives me the most precious present in my life. dia ckp " I x tau nak bg apa, ni je I dpt bg." It was a small box. And when I opened it, it is a ring. masa ni air mata dah bergenang dah actually. tp tahan je. then he said "tgk la apa ada dekat cincin tu, tgk betul2". then aku tgk bhgian dlm cincin tu, ada huruf F&W. means Fiq & Wanie. sumpah, ni first time aku rasa sgt hargai pemberian dia yg bg aku, sangat ikhlas. sbb dia tempah sendiri, dia cari sendiri cincin tu. bukan aku mintak. bukan aku yg nak. :')

and this is the most special burfday in my life ever.


the most unforgettable moment.  :')
picture taken by our friend, shima.

me and abg.

and the most precious thing he gave me..

 the ring. 

and then, 21 Disember lepas, masa aku nak balik utk study week, tgk2 my mum pulak sambut my burfday. belikan kek for me. that was so sweet. sambut dgn adik2 semua. sayang mak sangat2!! burfday adik2 lain mak x sambut pun, tp burfday akak mak x pernah lupa nak sambut tiap2 tahun. :)

this is my mum's cake for me.

this is me and my mum. love u mum!

 me with my only sister, Irah.

my love.

 
kesimpulannya, my 20th burfday is so unforgettable. :)
thanks semua yg wish.
 
 


 


No comments:

Post a Comment