Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, January 4, 2013

kau dah kenapa wani?

bila kau dah mula pegang handset 24 jam, bila kau dah mula senyum2 bila dapat msg, bila senyuman kau dah lain drpd biasa, bila setiap malam ada yang call, bila study pun dah ada orang teman, bila kau balik ada yang risau, bila kau stress exam, ada orang nak bg sumthing, aku tertanya2 sendiri, kau dah kenapa wani??

takkan fall in love kot? cepatnya aku dpt pengganti. ciss !

tengok, ni la padahnya, bila hati tu lembut sangat kan. =,="

betul ke? 
kalau betul, InsyaAllah, aku akan cuba jd yg terbaik.
 well, bila dah start over ni, semoga bahagia menjadi milik kita.

No comments:

Post a Comment