Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, January 10, 2013

old memory dies hard

tonight my lil adik found a printed picture under my bed, dalam kotak yg terselit pelbagai dokumen2 ayah masa dulu2 kat sekolah slim. and he found this picture.

 

haha.. kenal x sape dalam gambar tu?
kalau x kenal, meh aku kenalkan
paling kiri sekali, Ahmad Taufiq, ketua kelas kami dulu, sebelah Taufiq is my dad, Encik Kamarudzaman, guru kelas kami, sebelah my dad, Imurni Jannah, penolong kelas kami, and sebelah Imurni is me. haha

bila tgk balik pic ni rase nak gelak pun ada. masa pic ni ditangkap, sumpah tak pernah terfikir pun 5 tahun akan datang, me and Ahmad Taufiq would be rapat mcm skrg. dulu siap gaduh bagai. berebut kerusi bagai.

camtu la kan aturan Tuhan, permainan takdir. who knows the future better than God. Alhamdulillah, masuk tahun ni Insyaallah dah tiga tahun kami rapat, moga2 berakhir dgn ikatan pernikahan. 

when my adik, Farhan saw this picture, he asked me "eh kak ni Taufiq kan? haha x matang lg muka masa ni." 

hahaha. dia memang x pernah matang pun perangai !

No comments:

Post a Comment