Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, March 12, 2013

adik, bukan adik angkat, bukan angkat2

me, have 6 siblings. yakni, 

NURUL AZAWANI BINTI KAMARUDZAMAN 
MUHAMMAD HAFIZ BIN KAMARUDZAMAN
MUHAMMAD HANIS FARHAN BIN KAMARUDZAMAN
MUHAMMAD HARIZ ZAKWAN BIN KAMARUDZAMAN
MUHAMMAD AIDIL HAKIM BIN KAMARUDZAMAN
NURUL RAUDHAH INSYIRAH BINTI KAMARUDZAMAN

haha, cantik x susunan tuh? kuikui. saje je buat gitu. me, the eldest. anak sulung uolls. my mum got me when she was 21. haa nampak x, umur aku skrg. hahah. and uolls know kan aku tgh watpe skrg. sambung degree. 

okey, bawah aku, adik lelaki. sume lelaki sampai la Irah. kire pembuka and penutup lah perempuan. adik bawah aku, mean the second child is Muhammad Hafiz or kitorg panggil angah. dia baru lepas SPM, now tgh kerja kat seven e x silap aku. 

me and angah, couple of years back.

then lepas angah, dpt pulak si hanis farhan. the third one. dia sekarang di tingkatan 4, at Sekolah Menengah Sains Tapah. tahun lepas PMR dia dpt straight A. pandai kan adik saya? :) kalau boleh ayah nak suruh dia jadi doc. InsyaAllah. kakak doakan. 

me and hanis farhan. masa ni tgh anta adik kat SBP. :)

then after hanis farhan, dpt pulak muhammad hariz zakwan, which we called, abg wan. tgk, adik lelaki lg kan, bayangkan i live with them selama ni, mane x kasar jadinye. huhu. dia skrg di tingkatan dua kat SEMETRO, sekolah tempat my dad mengajar. 

yg baju ungu tu, hariz zakwan. :)

lepas dpt wan, we live together 4 beradik sama2, gaduh, main, kena rotan, kena marah, sume sama2, sampai tahun 2006, 7 years after dpt wan, mak lahirkan muhammad aidil hakim. mase ni, seronok sangat2 dpt adik baru, even still LELAKI. haha. sbb mak and ayah nak anak perempuan sbnrnye. tp aidil ni, comel sangat3. and dia la penyeri hidup kitorg adik beradik. he's now 7 years old, dh masuk darjah 1 dah.

ni aidil, masa umur setahun lebih x silap. :)

dia senyum sangat3 comel. ^_^v

aidil now, 7 years old. with parut dgn kening akibat drpd terlalu buas mase kecik. hahah.


okey, the last one, nurul raudhah insyirah, anak perempuan tersayang ayah and mak. sbb dpt dia 16 tahun lepas dpt aku, satu2nye anak perempuan lepas aku. heheh. she's so cute and funny. skrg dh umur 5 tahun, dah masuk sekolah tadika dah. :)

irah sayang. ^_^v rambut pendek kecik2 dulu.

here she is, now, 5 years, with teddy bear ayah hadiahkan for her mase birthday dia 4 tahun.

these are my siblings, my life, my happiness, my friends since I was small till now. diorang lah penyeri hidup, kawan suka duka kehidupan when at home. and the bond we shared together, more than any friendship bonds in the world. ;)

look at how beautiful they are. :)

and i love my family so much, so much till only dead can tears us apart. 

my everything. ^_^


No comments:

Post a Comment