Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 8, 2013

guys norm or what??

haha, just now I look at my old folder of pictures, and found some of his funny and annoying pictures. yes that is him, FUNNY+ANNOYING ! dia suka sangat menyakat aku, pergi mana2, kompem mata meliar pandang girl yg dia rasa hot. I was so annoyed by his action that I said to him, "TUNDUKKAN PANDANGAN ANDA! jalan tgk bawah!" and he did that. haha, so funny that time. even masa makan KFC, bila mata dia dok pandang awek kat sebelah tuh, I said to him, "makan tgk je ayam tu, x payah nak tgk tempat lain." and dia mula la tgk je ayam tu sambil tu gelak2. sepak gak dia ni. =,="
I found some of his pictures, which I guess I can use to indicate what I mean above.
Okee, masa ni dalam komuter nak pergi Midvalley, sometimes ago. 
konon tgk pemandangan la kan, konon.


beberapa saat kemudian..

.
.
.
.
.

konon memang sangat2 menghayati pemandangan la kann. 

suddenly, awek hot lalu
.
.
.
.
.
.


ha, see, see! nampak awek gini laa lebey kurang riak muka dia. tampaq laju2 baru tau!
padahal aku ni haa ade kat sebelah. chaitt, igt aku xhot? xhot kau tak dtg cari aku balik tau. lalala :p

ngeeee!
:D

konklusi ---> mmg norma lelaki gini kan? even abg lan my instructor ajar lesen tu pun, bila aku tgh drive, then nampak awek lalu sebelah, "uikss, awek awek!" haa gitu la dia ngomong.

then I asked him, with a very annoying face, "ee abg lan ni, mmg laki ni pantang nampak awek lalu kan??"
abg lan dgn sengih sumbingnye jawab, "haha, biase la tu wani, name pun lelaki, boypren wani pun mesti mcm tu jugak kan."
and me with a red face, "ha'ah! bencik!"

wakakaka.
sekiann. 

#sorry abg. ampun taruk gambar curik2. kihkih.

#eheh, tgk, penat dia melayan karenah aku sepanjang kat midvalley, skjp nak g masjid india la ape la.
heee. my sweet babysitter.

eh kejap, mane aci gambar dia je, aku nak gak.
 .
.
.
.
.

ni dia tangkapkan, x lawa kan dia tangkap? hahah. :p

katenye : alololo omeynyee syg abg!
#aku auta je, mane ade dia ckp gitu. hahah.

tapi kan, tapi kannn.
bila nak tangkap berdua je kan, kan, kan
mesti tak jadi! geram betey! 
pasaipa ntah, gelak lah, gambar senget lah, x lawa lah
bla bla bla.

pendek kata, entry ni nak highlight mcm mana laki bila nampak awek hot.
hahah.


and he did. :)

No comments:

Post a Comment