Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, March 8, 2013

hey awak, nape generous sangat?

you know what, I tell you what. this guy, this really one guy, make me feel like, "thanks Allah you give me  
him." why? because, 

me : abg.... huhuhuhu, my lappy de problem.
him : laa yeke, g la antar kedai. :p
me : xde duit laa. hummm. 
him : haha, abg kenal sgt la dgn syg ni. ni mesti nak mintak guna lappy abg kan?"

arggghhh, tengok, tengok! superman saya.

me : hmm, hehehe. tau2 je abg nie. 
him : ngan syarat, jgn jadikan lappy abg jambu mcm hari tu. habis semua pink syg tukar.
me : alaaa abg ni, biase la pompan. org minat pink.
him : sampai abg format balik lappy abg tau x. 
me : =,=" nak bg ke x ni?
him : nak bg la ni. bila syg nak?

haaaaaa, cairrrr. cairrr. why on earth ada laki mcm ni? =,="

next, 

me : abg org ase org nak moto la. senang nak p kelas.
him : aik, lesen moto ade ke?
me : takde, ingat nak ambik pasni.
him : ambik la, nanti pakai moto abg.
me : laa dah tu abg nak guna moto ape?
him : abg bukan pakai moto sgt dah.pakai utk jmp syg je pun.

haaaaaaaaaa cair kuasa 18. =,="
abg, why you so sweet? 

Dear Allah, please make him mine. 

No comments:

Post a Comment