Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Saturday, May 25, 2013

eh, awak tua lagi.

it's 9.38 am, saturday morning, a week before my engagement day. arghh. kind of emotional right now, macam2 sakit datang time2 camni. semalam selsema, teruk gila sampai x boleh nak tidur, lepas tu esoknye pulak tgn bengkak2 + selsema and sakit tekak, sabar je lahh. then today pulak, datang satu lagi, batuk tak henti2. aduhh. ujian. moga2 dah nak dekat sangat tarikh tunang nanti idak la sakit2 lg camni.

hari khamis malam ritu ikutkan nak balik dah, suruh dia (bakal tunang) antar ke KL sentral dr shah alam. alhamdulillah, dia sangat memahami, sanggup dia datang dr banting ke shah alam, antar aku ke kl sentral. sayang awak lebih laa. tp malangnye, tiket ETS sume habis. so i said, nak x nak kena balik esok lah. tu yg malam tu kitorang tidur umah sedara dia, which we called ibu. thanks ibu, dh banyak kali sangat tumpang rumah ibu. naik segan dah ase. =,='

esoknye pukul 6 setengah pagi aku dah call dia yg tengah nyenyak tidur suh antar aku balik. kesian dia, tak sempat nak tidur puas lagi, semalam before balik rumah ibu kitorang g enjoy dulu tengok wayang kat midvalley and makan2 dulu. superb best, tengok Iron Man 3 lagi sekali. padahal dah tgk dah dulu, cuma bukan dgn dia laa. thankss my super duper nice boyfriend. 

orite, let see, apa ye nak tulis sebenarnye tadi. hah, tgk tajuk kat atas. hehee. sebenanrnya, kami akad nikah nanti 2 syawal, which jatuh pada 9 Ogos. kan mase akad nikah ade kat borang tu kan umur, haha, baru perasan, dia dah lepas 21, sbb birthday dia 13 jun ni, and aku pulak still 20, sbb birthday aku lambat gile lagi, bulan 12 nanti. so tibe2 pulak umur kitorang jadi lain masa akad nikah nanti, macam tak sebaya je. hehe. padan muka, sape suh awak lahir dulu. :p

dia selalu cakap camni bila aku berkasar dgn dia, "eh ingat sikit yee, abg ni lg tua dari kamu tau, abg ni dah makan garam dulu. haha." then aku akan balas, "hek eleh, tua 6 bulan pun nak kecoh." pastu dia akan jawab "6 bulan pun, abg da pandai merangkak kamu baru nak jengah dunia". hahaha. vengong je dia ni. tapi ok la tu dia lahir dulu, daripada kalau aku lahir dulu, tak ke kekok jugak rasenye lagi tua dr bakal husband. hehe.

haih, seminggu je lagi before kami tukar status daripada boyfriend-girlfriend kepada tunang. huhu. moga Allah permudahkan segalanya. apa pun yang terjadi, sesulit mana pun kehidupan, I will always stay next to you, InshaAllah. 

Just remember, you are amazing. you are special. 
and no one could ever take your position in my heart.
ever.



No comments:

Post a Comment