Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, May 20, 2013

my engagement day preparation

assalamualaikum, hye guys..

semalam pergi cari cincin tunang and baju nikah utk buat hantaran masa engagement day nanti. penat gila bak ang. memule pergi cari baju nikah kat jakel. alhamdulillah sekejap je nak cari baju. jumpa baju yg berkenan terus beli. warna putih. :) x saba nak tgk cik abang pakai baju melayu putih and samping masa akad nikah nanti. hehe.

then cari cincin kat PKNS shah alam. tp x de yg berkenan, mahal lak tu. then jejalan kat Plaza Alam Sentral tgk pameran pengantin, saje gedik nak tengok2 jap. alang2 dah ada pameran kat situ. huhu. pastu lunch, dia belanje chicken chop, sedap gila. pasni nak pergi lagi tempat chicken chop tuh. err asal cerita mcm diari ni. huhu.

pape pun, dah selamat dpt cincin yg berkenan kat jalan TAR. hah amik kau, kat KL nun g cari cincin. sempat g balik tuh singgah karaoke jap. 

oke mmg dh xtau nak update apa. mcm dah ilang bakat nak update blog sekejap disebabkan busy wat preparation mcm2. huhu

lain kali je la update. 

chow.

No comments:

Post a Comment