Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, June 2, 2013

my engagement day, 1 Jun 2013

assalamualaikum..

bermula dari classmates, berebut sebuah kerusi, terjumpa balik masa nak amik result spm, and now officially engaged ALHAMDULILLAH. :)))

ucapan banyak banyak banyak terima kasih pada my family, especially my lovely MUM and OPAH yg banyak bersusah payah nak jayakan majlis pertunangan ni, pada PAKTEH and PAKNGAH yang tolong pasang langsir, kemas rumah opah, pada ADIK-ADIK yang x lokek tolong bantu pasang meja, susun kerusi, pada AYAH yang tolong layan tetamu, pada MAKLANG yang sumbangkan sedikit wang utk jayakan majlis, pada SEPUPU yang turut sama memeriahkan majlis, pada AYAHDE dan MAKDE yang datang dr Puncak Alam tolong jadi speaker masa berbincang, and most of all, pada KAWAN-KAWAN lama yang sudi datang dari Slim and Trolak untuk menjayakan majlis kawan korang nie.

syukur sangat sangat. Allah permudahkan segalanya.
kini sah menjadi . . .

tunang orang. hehe.
(nenek dia sarungkan cincin)

dari kiri : ain, topek (tunang saya), me, shu, laily. kat riba topek tu my adik, aidil. :))

classmates perempuan masa form 1, satu kelas dgn aku n topek dlu. :))

our classmates dulu. :))

dari kiri : salam, topek, idan, me, ain, shu and laily. 
semua ni my bestfriends kat slim and trolak. :))

with ain, BFF masa kat SEMETRO. thanks dtg majlis aku weh. :)

with adik yang baru lepas kena demam campak. :)

dgn tunang. hihi. we are engaged! :))

dari kiri : tunang, nenek dia, me, mak, mak tiri dia, opah, and bakal bapak mertua. :))

keluarga dua2 belah pihak. :)

with geng SEMETRO.. x termasuk my fiancee, dia dak slim.. hehe

sumpah ak ase muka ak lain doe

our hantaran. nampak x kek tuh? bentuk love, ada tulis SELAMAT BERTUNANG WANIE & TAUFIQ.
hehe. my mum tempah. thanks mak. sweet gile.

bestfriends lagi. :)

baru lepas sarung cincin. :))

muka dia jahat. hehe.

lastly nak tunjuk gak gambar nie, hehe. kelakar tgk raut muke sorang2. candid nie, nga tunjuk kat opah mana selipar. haha

sebenarnya banyak lagi gambar, tapi malas nak upload semua. hehe
overall, aku puas hati dgn majlis nie.
cuma yang agak x puas hati, bulu mata dia bagi tebal sangat, tengah2 majlis aku bukak. hehe
and muka agak berminyak and berpeluh sbb wat kat kampung, umah opah agak panas. huhu. 
tapi yang lain semua okey, makanan pun sedap.
kawan pun tak sangkai ramai yang sudi datang.
and
.
.
.
.
.
.
thanks sangat sangat tu my fiancee (cewah lain mcm lak guna ayat ni) hahaha,
sebab dia pandai layan my kawan2, even tu bukan kawan dia
bersyukur sangat dpt dia yang ramah camnie,
leh masuk dgn semua orang.
thanks dear.
tak sangka kita dah jadi tunang kan.

tengok kawan lama kitorang post camnie. hehe. ditujukan khas buat kami berdua, bekas classmate masa form 1 dlu. :))

ni lagi seorang classmate kitorang yang dulu yg eksited lak kitorang dh nak kawen. hehe

ape2 pun, thanks pada semua yang terlibat untuk menjayakan majlis nie.
buat SHAHKHIR yang bersusah payah contact kawan2 lama kitorang ajak datang.
and buat family yang dah bertungkus lumus menjayakan majlis ni.
SAYANG korang semua sangat sangat.
Allah saja yang mampus membalas budi baik kalian. 

sekian, doakan kami kekal sampai akhir hayat.
:)


2 comments:

  1. komen...komen...haha

    Firstly , tahniah. Wahh. dah brapa kali ckp nih. hehe. Ermm. Ur sweet little kid face like vanished at all. Haha.Real mature face u're. Pandai jurumekap tuh. haha. Pipi tuh chubby gila. ehhh.. nie sesi komen penampilan ke apa. hehe. Apa pun alhamdulillah. semua berjalan dgn baik. kedua-dua pihak pn sepakat. Good2. semoga perjalanan seterusnya lancar.

    Rindu dari kejauhan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama.... topek suh bethey gemok.. tu chubby kot.. hehe.. thanks mama.. :)

      Delete