Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, July 1, 2013

cute waffle story :)

semalam kitorang pergi KL nak cari cincin and kasut utk nikah. padahal esoknye ada paper land law. huhu. alhamdulillah la pergi satu kedai cincin je then terus dpt cincin yg nak. :) pastu pergi Pertama Complex kat Jalan Tar, saje nak tgk2 kasut kat situ. btw kat situ la kami tempah kad kawen. hehe. kat LH Creative Enterprise. murah and berbaloi2. :)


pastu kami masuk satu kedai kasut tuh, aku dok tengok2 kasut kat situ, depan kedai kasut tu ada kedai jual waffle. tunang aku tu lapo agaknye, dia kata kat aku, "syg, cam sedap je waffle depan tu." then aku tgh belek2 kasut ckp la kat dia "nak pergi la beli." then dia pun g la beli. pas aku setel tgk2 kasut, aku pun pergi la kat dia. 

"sape suh beli waffle ni?" aku tanya kat dia, saje nak memainkan dia. hehe. pastu dia jwb "lah td syg yg kate okey." haha. dia ni memang, pape mesti tanya aku dulu. padahal bukannye beli guna duit aku pun, guna duit dia jugak. hee. then aku tanya la kat dia, "beli perisa apa?" dia jawab, "madu and kacang". pastu aku pun saje laa wat muke, "nehh, apa beli tuh, tak sedap ah, nape x beli peanut ngan coklat?" then dia balas la, "lah td x cakap pun syg nak."

pastu dia ckp kat kakak yg meniaga waffle tu, "kak, sy punya dh buat belum? tukar eh, nak coklat ngan peanut."

:) 

apa yg aku nak highlight dlm story ni? rasa korang pun boleh nampak kot.
dia, xpernah pentingkan diri sendiri.
always dahulukan me. tanya aku before buat anything.
and sentiasa mengutamakan apa yg aku nak.
rasa mcm terbalik pun ada kan? huhu.

anyway, thanks awak. :)
for filling my life with happiness.
escpecially lepas dah tunang ni.
serious hubungan rasa lagi tambah mesra and manis. :))



No comments:

Post a Comment