Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, July 26, 2013

love him, miss him

salam subuh hari nuzul al- quran.
masuk hari ni, dah 16 Ramadhan, bermakna dah 16 hari jugak la since last day aku jumpa dgn encik tunang.
rindu x yah ckp la, mmg sebulan ramadhan ni x kan jumpa dia dah. huhu. sampai la time akad nikah kami nanti.

but.

tiap2 hari msg.
dr bgn tidur, stop jap time dia pergi kerja, and malam msg sampai tertidur.
dan setiap hari menghitung hari.
God I miss him so much.

" btw syg, x elok la selalu minum air twister ( merujuk kpd tropicana twister, my feberet ) "
" nape lak?? "
"bab menghabiskan wet abg. wakaka"

hampeh. haha.

dia suka bergurau. suka menyakat. cheer up my day, my life.
tapi dia selalu ada.
di setiap saat dan ketika.
tika aku senang malah tika aku susah.

tika mak aku sakit and aku nak balik.
tika duit aku beratus lesap.
tika aku nak cari buku for my study.
tika aku teringin nak makan kfc and chicken chop.
tika aku perlu sedikit perhatian dan kasih syg.

tunang aku, org yg x pernah mengalah.
i love you, i miss you.
:')

15 days more, and we'll belong to each other, forever. :')


No comments:

Post a Comment