Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Friday, July 5, 2013

they are 21, a student, a wife, and a mother.

nak share cerita mereka.
mereka sebaya aku.
tapi kawen lagi awal dari aku.
mereka juga pelajar universiti seperti aku.
tapi dah anak satu.

first.


dena bahrin.
dena baru 21 tahun, student UIA :)
baru je dpt anak tahun ni jugak, dia kawen tahun lepas. :)

comel and sweet sangat dorg ni. :')
ni blog dena.

second.


Irine Nadia. 
she's also 21. sebaya aku.
budak masscomm uitm. :)
baru kawen tahun lepas gak. and taun ni dpt baby first.

her husband. :)

and their little girl, Fiska Medina. :)
ni blog irine.

third.


sarah dan taufiq. :)
diorang ni paling awal kahwin. masa umur 18 tahun.
dan x lama lepas tu, terus pregnant and dapat baby comel. :)


dorang skrg dua2 umur 21 tahun. 
and dua2 still student. aku kagum gila dgn dorg ni.
mcm mana dorg hadapi dugaan masa mula2 kahwin, dapat anak time tgh blaja.
serius kagum sangat.

moga kebahagiaan menjadi milik kalian selama2nya. :')
ni blog diorang, kat sini la diorang coret segala memori pasal khidupan dorg pas kahwin.
bagus utk motivasi. :)


and suka kata2 dorang ni,


:)


No comments:

Post a Comment