Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, October 2, 2013

yes! and a really sweet surprise..

yes!
I got it.
my new broadband. hehe.

thanks to encik suami yg menunaikan hajat di hati hamba ini. almaklumlah maxis kat shah alam ni mcm HAMPEH, diulang, HAMPEH! semoga boss besar maxis baca blog ni and berusaha utk perbaiki line yg makin hari makin hampeh ni. ambik kau berapa banyak perkataan hampeh aku bg.

rasa mcm dah citer kat fb tp nak citer lg la kat dlm blog. (mentang2 la line internet laju skrg) hehe.


so tu la citer dia. hehe. hari isnin lepas beli, masa baru balik dr mahkamah tinggi shah alam. 
sian my hubby, bangun kol 6 pagi, lepas mandi solat subuh semua, hantar aku balik uitm shah alam dari banting. tapi pagi tu sempat lg dia buat surprise kat aku, katenye nak tunggu cik wana sampai jap. rupanya dia ada order roti dari cik wana yg aku cakap sedap dulu..

sbb pernah aku msg dia tanye camne cik wana buat roti tu, sedap gila. then tak sangka pulak before aku nak balik uitm dia ada order dua roti tu utk aku. huhu. pastu aku tanye la, "eh bila masa abg order roti ni?" then dia jawab, "semalam la, sweet x sweet x?" hehe.. abang2..

then dah sampai uitm terus hantar aku pegi kelas kat fac law, sbb dah tak sempat nak singgah rumah sewa dulu hantar barang.. kesian abg kena tunggu aku dua jam habis kelas siap bawak beg laptop bagai, lepas habis kelas bawak aku pergi mahkamah, sbb kitorg kena buat court report utk subjek mooting, nak naik kete dgn budak group dah tak muat sbb group ada 6 org. 

high court shah alam

bergambar dgn deputy public prosecutor or dlm BM, timbalan pendakwaraya. masa ni trial kes kidnapping.

aku je alien, pakai baju warna lain. sbb masa ni dari banting, pegi kelas n terus pegi court, x sempat nak tukar baju. dari banting pulak mmg takde baju itam putih. huhu. 

gambar2 kt mahkamah ni sume my husband yg tangkap. dia la tukang teman berjam2, tukang catat nota bagai. he's very sweet.. habis sesi kt court sampai kol 4 petang, lepas tu ajak dia teman g PKNS nak cari barang, then suruh pulak dia configure broadband YES ni kt laptop. last2 dekat kol 6 lebih baru dia dpt balik. huhu.. mmg hebat pengorbanan seorang suami.. patut lah lepas kawen syurga isteri pd suami..

cuti raya haji ni InshaAllah nak beli printer lak, sbb kitorg dah start kena buat research, and esaimen pun makin naik sem makin bertambah, takkan asyik nak pinjam printer kawan je.. tu yg cik abg nak belikan printer.. tqvm dear.. I love you so much.. :))

beli yes dpt beg ni. hehe

my new broadband. full speed mmg laju gilaaaaaa. *_*

same2 meniaga cari rezeki.. hehe

last but not least..



2 comments:

  1. laju ke broadban yes tu? dia under celcom ke telekom ke? sbb kt UM wifi slow bila malam..geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. laju sangat2.. yes ni xde under mane2, dia under syarikat YES, fes company yg buat sampai 4G.. :) and bayar pun berbaloi la.. :)

      Delete