Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, November 6, 2013

bahagia tu bila...

assalamualaikum..

happiness is a very subjective word. everyone has different interpretation of happiness. 
for me,
happiness is when...



adanya dia di sisi..

dgn senyuman yg tak pernah lekang dr wajah, dgn gurauan yg tak pernah berhenti, dgn sikap prihatin and suka menolong yg sangat tinggi.

awak..
you are priceless.
:')

kita ingat lg malam td, kita geram kat awak sbb awak main game je dgn sepupu x layan kita, kita geram, kita tak cakap sepatah pun dgn awak. so kita dgr lagu kuat2 guna earfon, tutup lampu, baring. awak masuk bilik pun kita tak sedar. lepas tu, awak baring sebelah kita, awak bisik kt kita, "selamat malam sayang, I love you." sebak hati kita tau. runtun jiwa kita. tapi kita ego, kita taknak balas, kita senyap je buat-buat tidur. tapi kita kalah bila tiba-tiba awak peluk kita sedangkan awak tau kita merajuk and geram dgn awak. 

huhu.
awakk, sorryyy.
kita banyak menyusahkan awak, banyak buat perangai mengada-ngade.
kadang-kadang manja terlebih, mintak awak masakkan untuk kita.
lalu KFC tetibe ajak awak makan KFC.
mlm2 lapar tetibe ajak pergi makan chicken chop.
awak nak tgk movie kita tak bg sbb kita nak online.
awak nak tidur kita tak bagi sbb nak ajak sembang.
awak penat kerja pun kita ajak awak keluar nak tgk wayang.
semua kemahuan kita awak turutkan.

awak, awak tau tak awak tu suami mithali? 
:')

awak, last but not least.
kita nak bagitau.
kita sayang awak sangat sangat sangat.
kita janji awak, sampai bila-bila, kita akan setia and menyayangi awak.


dan kita janji awak,
lepas ni kalau kita berdua lepak dalam bilik lawan Need for Speed lagi,
kita akan bg awak menang.
hewhew.

sekian,
dari isteri awak yg comel, untuk awak yg sangat comel.


No comments:

Post a Comment