Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, November 12, 2013

i-city with family

simpan gambar-gambar kenangan supaya bila lappy tetibe buat hal nak kena format, bila handphone tiba-tiba damaged SD card, bila pendrive hilang, gambar-gambar kenangan takkan hilang sebab ia terabadi dalam blog yg diwujudkan khas untuk mencoret kenangan.

le familia.
i-city.
10 Nov 2013.

my one and only mother in the world. and my two cute little angels.

.
my hero. my husband. my family.

siblings. same x muka? :)

berdiri sebelah dinosour taukk.

adik yg aku jaga dari umur dia sehari. love you aidil hakim.

abg dok ajar adik2 main benda terbang2 tu.

kesayangan/

tudung x match dgn baju pun lantaklah, janji dapat jumpa diorang berdua ni. hewhew.

nampak x muka riang and happy kat situ? hehe

thanks Allah for giving me such a nice person in my life.
without them, I'm nothing.

they said, 
ohana means family. family means nobody got left behind, 
or forgotten.
family sticks together,
through ups and down,
thick and thin,
always together.

No comments:

Post a Comment