Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, March 26, 2014

anugerah dari Allah



hai, nama kita baby fiqwanie. haha memandai gabungkan.
kita baru 3 bulan dok dlm perut mak kita ni.
kita dah ada kepala, badan and kaki.
doctor ckp jantung kita pun dah mula dengar degupnya.
kita tak sabar nak jumpa mummy and daddy kita yg comel2 belaka tu. hehe.
lagi satu, kita bosan la asyik dgr lecturer mummy kita dok ckp pasal law je hari2.
kita x faham sepatah pun tau international law, islamic family law bagai tu. kenapa kita pun kena pergi kelas sekali dgn mummy? huhu.
hari ni kita dgr lecturer pasal poligami, ape tu mummy?? jgn bagi kita blurr.
kita taknak la belajar law bila dah keluar nanti.
kita nak jadi doktor la. senang kalau mummy and daddy sakit nanti kan. eheh.
ok lah, kita nak tidur dlm perut mummy sambil hisap jari. mummy tu jgn nak update blog je, assignment byk kan mummy? buat cepat. FYP tgh menunggu nak disiapkan tu. baby rilek je dlm perut mummy ni. hehe.


bye semuaaaaaaaaa ~~

fuhhh, lama x update blog. mcm2 dah jd dlm hidup aku ni.
will update one by one bila ada masa.
coz now sgt busy sbb dah final year, plus ada si kecik comei dlm perut aku ni.
hehehe.
alhamdulillah!
rezeki dr Allah.
:')

3 comments:

  1. Tahniah awak :) seronok kan bila scan tgk baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh awak pun pregnant eh? dah berapa bulan? tahniah jugak!! same la kite student bawak baby pergi kelas. hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. jaga diri baik2 tau. awal trimester ni mencabar sket, kena layan badan baik2. salam perkenalan daripada mak buyong ~~~

    ReplyDelete