Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Monday, September 29, 2014

39 weeks pregnancy

assalamualaikum. start minggu ni, kandungan aku dah masuk 39 weeks. mmg boleh deliver sangat2 la anytime from now. tapi tu la, so far setakat ni takde turun tanda apa2 lagi. cuma tiap2 malam mmg akan rasa perut mengeras gila2 la, plus baby bergerak punya la aktif sampai boleh nampak perut kita mcm berombak2.. selalu panggil suami suruh tengok kalau baby gerak kuat, yg baby pun pandai, bila ayah dia nak tengok dia dok senyap je.. haha.. kkdg time ayah dia letak muka kt perut, dia pergi tendang sekuat2 ade.. pandai eh baby..lagi satu setiap malam mmg kerap gila ke toilet buang air kecil, boleh kata setiap setengah jam.. sangat3 tak selesa nak tidur,,tp takpe, demi baby yg ku sayang, mummy gagahkan diri jugak lalui semua tu.. lepas ni nak lalui pengalaman bersalin pulak.. inshaAllah aku kuat utk semua tu.. :) 

9 month pregnancy


No comments:

Post a Comment