Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, October 14, 2014

I am now a mother :)


Assalamualaikum.

Tepat tanggal 1 Oktober 2014, aku telah selamat melahirkan seorang khalifah Allah ke muka bumi ini. Alhamdulillah, dapat baby boy. Memang sebelum ni pun kami berdua selalu sangat mimpi dapat baby boy. Tak sangka mmg betul2 keluar boy. Hehe. Tapi mmg sungguh la, Allah saja yg tahu sakitnya melahirkan seorang anak, Hanya seorang ibu yg memahami betapa sakit dan peritnya proses bersalin tu. Tu belum masuk proses berpantang lagi. Fuhh, ni kalau para suami and anak tak hargai jugak tak tau la. 

Anyway... skrg dah masuk 2 minggu usia baby.. 

my cute Harraz..

nurse kat hospital yg pacakkan rambut saye..


sayang..
remember, mama and papa love you so much..
moga jadi anak yg soleh ye Muhammad Harraz Adha

we love you.
till end of time.

No comments:

Post a Comment