Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Wednesday, November 12, 2014

projek Harraz

Assalamualaikum.


Disebabkan mama Harraz ni terlalu kepingin sangat nak tengok gambar diri sendiri time baby tapi tak boleh sebab takde langsung gambar time baby (sedih gila), maka tercetuslah idea nak buat Projek Harraz iaitu nak tangkap gambar Harraz banyak2 dari hari pertama dia lahir sampai selagi aku mampu. sebab aku nak abadikan setiap moment2 dia hidup di muka bumi ini dengan harapan bila dia besar nanti, dia dapat melihat sendiri betapa cekalnya mama and papa dia ni berusaha untuk besarkan dia with zero knowledge pasal baby at all dgn umur yang teramatlah muda (muda la sangat). 

dan ini semua akan terabadi dalam satu album, khas buat Harraz ku sayang. :)


teaser. :)


No comments:

Post a Comment