Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Thursday, December 25, 2014

Harraz is two months old now


Assalamualaikum.

1 Disember 2014 hari tu genap la usia my little Harraz dua bulan.
perkembangan dia dalam tempoh ni, dia dah pandai gelak mengagah sungguh2, ada keluar suara sikit2, dah ade emosi bila orang marah dia dia dok nangis kuat2 (marah acah2 je saje nak main2kan dia), and then makin kuat minum susu, and dah start nak mengiring untuk meniarap.

hari tu masa kitorang balik kampung belah papa dia kat Banting, dia ada demam sekejap, maybe sbb berubah suasana and cuaca kan. kami memang risau gila la tengok anak demam plus batuk and selsema pulak tu, yela budak tu kecik lagi dah kena sakit camtu sape x risau, huhu. rasa mcm nak ambik je sakit dia tu biar mama dia yg rasa. then kami bawak dia ke klinik ibu dan anak kat area situ jugak, alhamdulillah la time tu dah tak tinggi sangat pun suhu badan dia, dalam 37.5 darjah celcius. then doc bagi ubat demam, ubat titis utk selsema and ubat cair kahak. alhamdulillah few days after that Harraz beransur baik and pulih. syukran Ya Allah.



masa balik kampung kat Banting ni jugak kami ambik kesempatan pergi berkelah kat pantai Morib sekali. tu la first time bawak Harraz pergi pantai satu family. best sbb dah lama sangat tak pergi pantai, last masa honeymoon hari tu kat Pulau Pangkor. huhu.


Harraz going to the beach

Baby Harraz with Baby Adam


Harraz with his daddy

atok and daddy





1 comment: