Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Sunday, April 26, 2015

happy 18th birthday adik

assalamualaikum.

yesterday, 25 April 2015, was my adik's 18th birthday. anak ketiga dlm adik beradik kami. dia baru habis SPM and got quite excellent result which is 7A and 2B. dia baru je dapat offer masuk matrik kat Pulau Pinang 25 Mei ni. InshaAllah he will further his study there. 

kek yg my mum tempah for his birthday.

and we celebrated it together as a family (without ayah and adik of course) :'(


this year, we got new addition to our little family, which is my son, Harraz. hehe. excuse his face, he's trying to grab whatever he can grab from the table, and make that weird face expression when he didn't get the chance to do that. hehe.


eh si Harraz ni pulak yg terlebih eksited mcm nak sambut birthday dia je. hehe.


takpe la maktok bagi can kasi dia potong kek. tengok tu muka senyum lebor. hehe.

walaupun disambut secara kecil-kecilan je kat rumah, but we were so grateful that we still can be together like this. who knows later on we didn't get the chance to celebrate it anymore. yes I miss my dad and lil bro so much!! miss celebrating each birthday with them. 

btw

happy birthday Muhammad Hanis Farhan bin Kamarudzaman. semoga berjaya dalam setiap langkah hidupmu. semoga menjadi anak yang soleh untuk kedua ibubapa kita.
semoga sentiasa di dalam rahmat Allah. 
akak sentiasa doakan yg terbaik untuk adik adik akak.
buat yg terbaik kat matrik nanti.
make our parents proud, again. :)

sincerely, ur cute and only kakak in this world. :p


1 comment:

  1. Assalamualaikum awak. sanah helwah buat adinda awak. heheh sedapnya kek

    ReplyDelete