Kau kekasih hingga ke akhirnya...

Tuesday, May 10, 2016

enam tahun selepas 10 Mei 2010

asalamualaikum.

hari ini, 10 Mei 2016, genap enam tahun hubungan aku dan suami terjalin. alhamdulillah, syukur Ya Allah, cinta kami masih utuh dan semakin bercambah hari demi hari. dengan kehadiran dua cahaya mata penyeri hidup kami, ya, dua sudahh. hehe. tahun lepas update blog tarikh yg sama still sorang lagi. tahun ni dah dua dah anak. :)

anak kedua kami, Sufi, 7 bulan

sangat bersyukur dgn kehidupan kami skrg. i've already graduated from UiTM dgn Ijazah Kepujian Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang. baru je convo 26 April 2016 hari tu.

saat indah buatku, pabila suami yg banyak berkorban untukku hadir ke majlis konvokesyenku

my lovely family turut sama hadir memberi sokongan

my second son

my lovely family

skrg aku jadi surirumah dulu sementara tunggu bulan 9 nnti aku sambung belajar. 

melayan dua budak kecik yg sangat comel dan lincah ni



5 comments:

  1. Hi akak, is it possible if id like to contact you personally? Sebab banyak nak tanya akak pasal law uitm hehe. Reply soon!
    -Faz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai dik. Adik boleh add fb akak NuRul AzaWani KamarudZaman

      Delete
    2. Whatsapp je la no akak ni 0174811586

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete